You are here: Home / Nieuws / Klanten waarderen Regiotaxi Veenweide met 8,0

Klanten waarderen Regiotaxi Veenweide met 8,0

Klanten zijn goed te spreken over Regiotaxi Veenweide. Uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat gebruikers de regiotaxi gemiddeld een 8,0 geven. Naast het rijgedrag scoren ook de klantvriendelijkheid van de telefonisten en de chauffeurs goed.

Resultaten

Elke zes maanden wordt onder gebruikers van de regiotaxi een enquête uitgezet om te peilen hoe gebruikers de service en kwaliteit beoordelen. Gebruikers zijn zeer tevreden over zaken als telefonische bereikbaarheid (7,7), de terug belservice (7,7) en informatievoorziening (7,9) door de telefonisten. De scores voor het rijgedrag (7,9) en de behulpzaamheid (7,9) van de chauffeurs zijn ook hoog. De rolstoelgebruikers geven aan dat de algemene indruk van veiligheid tijdens de rit goed is. Ze zijn tevreden over het voorrijden van geschikte voertuigen en het veilig vastzetten van de passagier of de rolstoel. De bereikbaarheid/wachttijd bij het klachten meldpunt (6,3) en de klantvriendelijkheid bij het indienen van een klacht (6,8 ) scoren het laagst.

Gebruikers

Regiotaxi Veenweide is er voor iedereen die, eventueel met begeleiding, zelfstandig kan reizen. Dus ook als u gebruikmaakt van een rolstoel, een scootmobiel of een rollator. Voor het vervoer worden zowel (rolstoel)busjes als personenauto’s ingezet. Het is een vorm van openbaar vervoer die u van uw voordeur thuis naar de voordeur van uw bestemming brengt. Ook kunt u van en naar een halte van het openbaar vervoer reizen, zoals een NS-station. Regiotaxi Veenweide rijdt elke dag van 06.00 tot 24.00 uur.

Filed under: