You are here: Home / Nieuws

Nieuws

 

15 april 2019

De komende periode staan er een aantal feestdagen voor de deur: Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. En daarnaast ook Koningsdag en Bevrijdingsdag.

Wilt u voor deze dagen een taxirit boeken, dan vragen we u om uw rit op tijd te boeken, indien mogelijk een dag van tevoren.

We wensen u goede reizen toe!

10 december 2018

De tarieven voor het gebruik van Regiotaxi Veenweide in 2019 veranderen. De eigen bijdrage wordt verhoogd naar € 0,80 per zone voor wmo-pashouders. Vanuit de deelnemende gemeenten is in overleg met de provincie Utrecht gekozen om het tarief te verhogen. Dit om in lijn te blijven met het OV-tarief. Ook heeft de regiotaxi te maken met een stijging van de vervoerskosten door indexatie. Het tarief voor iemand zonder pas, een OV-reiziger, blijft ongewijzigd en is volgend jaar nog steeds € 2,20 per zone.

14 september 2018

Klanten zijn goed te spreken over Regiotaxi Veenweide. Uit een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat gebruikers de regiotaxi gemiddeld een 8,0 geven. Naast het rijgedrag scoren ook de klantvriendelijkheid van de telefonisten en de chauffeurs goed.

16 maart 2018

De reizigers van Regiotaxi Veenweide zijn over het algemeen bijzonder tevreden over het vervoer. De klanttevredenheid levert het rapportcijfer 8,1 op. Vooral de service door de chauffeurs en andere medewerkers wordt positief gewaardeerd. Dat blijkt uit een recent gehouden onderzoek naar de klanttevredenheid. 

16 januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 zijn nieuwe tarieven vastgesteld voor Regiotaxi Veenweide.

10 december 2018

Vanwege de drukte met de komende feestdagen zijn er voor het gebruik van de regiotaxi in de provincie Utrecht aangepaste tijden voor het reserveren van ritten tijdens kerst en oud en nieuw.


Per 1 januari 2016 zijn voor reizigers met Regiotaxi Veenweide  de openingstijden op zaterdag en zondag van 24.00 tot 01.30 uur vervallen, mogen grote huisdieren niet meer mee in de taxi en is langer reizen dan 5 zones niet meer mogelijk. Het tarief voor OV-reizigers is voor 2016 met € 0,05 per zone verhoogd en tot € 2,15 per zone.