You are here: Home / Nieuws / Opnieuw goed rapportcijfer voor Regiotaxi Veenweide

Opnieuw goed rapportcijfer voor Regiotaxi Veenweide

De reizigers van Regiotaxi Veenweide zijn over het algemeen bijzonder tevreden over hetvervoer. De klanttevredenheid levert het rapportcijfer 8,1 op. Vooral de service door de chauffeurs en andere medewerkers wordt positief gewaardeerd. Dit blijkt uit een recent gehouden onderzoek naar de klanttevredenheid.

De klanttevredenheid laat daarmee een stabiel beeld zien, want begin 2017 gaven de gebruikers aan regiotaxi Veenweide eveneens een rapportcijfer 8,1. Het vervoer voor deze regiotaxi wordt verzorgd door Willemsen de Koning in de gemeenten Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden, Ronde Venen en de voormalige gemeenten Loenen en Breukelen, die nu onderdeel uitmaken van de gemeente Stichtse Vecht.

Terugbelservice

De klanten van Regiotaxi Veenweide zijn verder goed te spreken over de telefonische bereikbaarheid, informatievoorziening door de telefonisten, de terugbelservice en de behulpzaamheid van de chauffeur. Iets lagere waarderingen zijn er voor de bereikbaarheid van en wachttijden bij het klachten meldpunt (7,1) en de klantvriendelijkheid bij het indienen van een klacht (7,3). 

Filed under: